Paintball sau Karting

Bulk SMS pentru Paintball sau Karting

Jucând în paintball sau conducând o mașină kart e mult mai vesel în companii mari, asta se cunoaște de când e lumea!

De aceea pentru a atrage o companie mare de prieteni, proprietarilor cluburilor nu au nevoie să invite pe fiecare separat. E nevoie doar de suportul unui client care cu plăcere ar lăsa contactele prietenilor lui, pentru ca ei să poată activ și frumos să petreacă timpul.

Bulk SMS e ideal pentru fiecare scop. Dvs. puteți nu doar să invitați oamenii în un mod întâmplător, dar și să vă orientați pe auditoria cărei îi vor fi mult mai interesante așa fel de distracție.

Ce posibilități oferă Bulk SMS: 

  • Posibilitatea de a informa rapid pe clienți despre tarife și graficul de muncă.
  • Bulk SMS după baza noastră de date de contact va mări cota de clienți în clubul dvs.
  • Posibilitatea de a face o segmentare a auditorii și a trimite mesaje doar celor care sunt interesațo în asta.
  • Posibilitatea de a trimite mesaje personalizate cu diferite ocazii. De exemplu, ziua de naștere.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Te gândești cu ce să te ocupi in weekend?

Bolidurile noastre te așteaptă!

În perioada 3 – 8 august este activă o reducere de tocmai 15%.

MoldCart
PS
Nu știți cum să distrați colegii la o petrecere corporativă? Go-kartingul este cea mai bună soluție! Echipele de peste 10 persoane beneficiază de o reducere de 20%!
MoldCart
Vopsele
PS
Colorează-ți viața cu culori! Între 17.09-25.10 25% reducere la jocul de paintball! Grăbește-te, întâlnirile libere zboară!
Vopsele
Carting
PS
Buna! În perioada 15.10-15.04 lucrăm conform programului de iarnă, de la 9.00 la 17.00. Așteptăm noi întâlniri!
Carting

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"