Studiou foto

Bulk SMS pentru Studiou Foto

Lucrul fotografului nu este deloc ușor. Deoarece rezultatul depinde nu doar de abilitățile fotografului, dar și de client, care trebuie să se poată relaxa în fața obiectivului. De aceea, abilitatea de a contacta cu persoana model, pentru fotograf nu e mai puțin important cât abilitatea de a fotografia.

La fel de important în domeniul foto – video este faptul că clientul se folosește de aceste servicii mai rar, și doar în momentele importante pentru el. De aceea e important de creat o impresie foarte bună și să formezi nisște relații de prietenie cu client, ca acesta să se întoarcă la dvs.

Ca un instrument pentru reclamă și simultan pentru crearea relațiilor cu client este Bulk SMS.

Putem atașa gateway-ul nostru la orice site sau 1C, sau Bitrix CRM sau oricare altul și să trimitem mesaje automat.

Cum funcționează asta?

  • Noi putem trimite Bulk SMS clienților dvs. permanenți, pentru informarea lor despre reduceri și despre sesiunile foto planificate.
  • La fel, puteți folosi baza noastră de date de contact pentru atragerea a noilor clienți.
  • O opțiune excelentă ar fi un memento SMS al unui eveniment sau al unei întâlniri, locație și oră.
  • Cu ajutorul Bulk SMS, dvs., necheltuind multe resurse financiare puteți acorda atenție fiecărui client cu ajutorul mesajelor personalizate și felicitări cu ocazia anumitor sărbători.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

1 iunie, cu ocazia zilei de protecție a copiilor, se va organiza o sesiune foto de caritate „My little word”. Toți banii oferiți vor fi trimiși în casa de copii „Solnishko”.

Vă așteptăm în parcul Valea Morilor, pe plajă.

PhotoStudio
TT
Faceți-i pe cei dragi fericiți cu fotografii noi! Reducere la sesiunea de fotografie de familie cu 20% în perioada 1-15.05.
PhotoStudio
Pavillion
TT
Sărbătorile vin în curând! Închiriați o garsonieră cu decor de Anul Nou la cheie la un preț foarte „gustos” - 500 lei / oră. Detalii pe site-ul nostru.
Pavillion
Fotograful Karenina
TT
Bună Liza! Fotografiile sunt gata! A fost trimis un link către e-mail de unde puteți descărca imagini de dimensiuni mari. Mulțumesc că m-ai ales!
Fotograful Karenina

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"