Benzinărie

Bulk SMS pentru Benzinărie

În lumea modernă, fără benzinării e imposibil de trăit. Dar atât timp cât e foarte căutată, crește concurența.

Și cum e posibil de evidențiat afacerea dvs. în așa concurență mare? Pentru că toate benzinăriile auto sunt asemănătoare și ofer același lucru. De aceea companiilor au nevoie să foloseasca diferite metode care îi vor ajuta la dezvoltarea afacerii lor.

Vă oferim unul dintre cele mai utile trucuri – Bulk SMS.

Ce obțineți dacă vă folosiți de serviciile noastre:

  • Creșterea numărului de clienți folosind baza noastră de date.
  • Înștiințarea clienților despre reducerele noi adăugate.
  • Informarea clienților despre soldul cardului bancar a benzinăriei.
  • Posibilitatea de a duce în curs pe clienți cu ultimele noutăți referitor la benzinăria dvs.
  • Informarea despre serviciile noi apărute.
  • Întreținerea unei comunicări cu clienții dvs.: felicitări de ziua sa de naștere, de sărbători, etc.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

În decursul lunii august,

la o încărcare de 30l+ de combustibil,

Dvs. obțineți puncte suplimentare +3%.

GazPRO
TT
Buna! În perioada 25-29 iunie, realimentează 55 de litri, 5 dintre ei vor fi plătiți de noi!
GazPRO
OILtrans
TT
Bună Ivan! Vă informăm că au mai rămas mai puțin de 100 de lei pe contul dvs. de card. Puteți vedea lista punctelor în care vă puteți completa cardul pe site-ul nostru.
OILtrans
MotoBenz
TT
Ați întrebat - facem: promovarea duminică este prelungită! Reducere în fiecare duminică la toate tipurile de combustibil - 1lei / litru
MotoBenz

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"