Spălătorie auto

Bulk SMS pentru Spălătorie Auto

Azi există un număr mare de alegeri dintre spălătorii auto, și fiecare client va alege acea spălătorie care i se potrivește.

Dar dacă ați întâmpinat problema lipsei de clienți, trebuie să vă gândiți ce ați putea face.

Posibil, spălătoria dvs. de mașini are nevoie de marketing. Dacă e așa, sunteți în locul potrivit.

Anume noi vă putem oferi un instrument pentru construcția strategiei de reclamă – Bulk SMS, și vă putem asigură că vă va placea efectul acestui instrument, el atrăgând un număr mare de clienți noi și creșterea loialității lor față de afacerea dvs.

Cum funcționează asta?

  • Putem lega gateway-ul nostru de orice site sau 1C, sau Bitrix CRM sau oricare altul.
  • Bulk SMS se efectuează automat.
  • Creșteți prezența dvs. și atrageți clienți noi cu ajutorul bazei noastre de contacte.
  • Informați auditoria dvs. despre reducerile noi.
  • Spuneți-le clienților despre noile dvs. produse, poate că ați deschis o cafenea de marcă în care clientul poate aștepta cu plăcere.
  • Aveți posibilitatea de a informa clienții despre lărgirea rețelei dvs. de spălătorii auto.
  • Puteți distribui fluxul de clienți cu oferte atractive.

 

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Oferta „Ziua Fierbinte”.

La vizita spălătoriei auto până la ora 17:00 dvs. obțineți o reducere de 15% la băuturile răcoritoare din barul nostru!

Self Autowash
TT
Joi este o zi curată! Fiecare client primește cadou 5 minute de aspirator în fiecare joi!
Self Autowash
WashGroup
TT
Mașina dvs. a fost deja spălată, cheile pot fi obținute de la administrator. Vă mulțumim că utilizați serviciile noastre.
WashGroup
Squash
TT
Lansarea unui program de loialitate: fiecare a 10-a spălătorie auto este gratuită. Cardul de client poate fi obținut de la administrator astăzi!
Squash

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"