Magazin de îmbrăcăminte sau încălțăminte

Bulk SMS pentru Magazin de Îmbrăcăminte sau Încălțăminte

Magazinele de haine au nevoie de companii mari de reclamă, deoarece, aceasta este cea mai populară zonă de afaceri.

Dar unde e posibil de făcut rost de bani pentru un marketing scump, atunci când ești la început?

Este un secret – SMS marketing, pentru o investiție nu chiar mare, dvs. puteți să creați o campanie de reclamă foarte calitativă și strategică pentru magazinul dvs.

Bulk SMS în vânzări s-a afișat ca unul din cele mai puternice instrumente pentru creșterea vânzărilor. Și de convins în asta e ușor – absolut toți, chiar și giganții afacerii de modă folosesc acest serviciu.

Ce vă putem oferi noi:

  • Pentru începători va fi o ofertă bună de folosit bazele de date de contact deja existente, pentru mărirea zonei de cucerire a clienților potențiali.
  • Bulk SMS trimite automat mesajele, si dvs. nu aveți nevoia de a cheltui pentru asta mult timp și veți avea timp suficient să vă ocupați de afacerea dvs.
  • Bulk SMS se poate de setat separat pentru clienții VIP cu niște oferte speciale pentru ei.
  • O înștiințare rapidă a cumpărătorilor desper colecțiile noi.
  • Putem atașa gateway-ul nostru la orice site sau 1C sau Bitrix CRM sau oricare altul.
  • Bulk SMS se poate realiza automat.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Lichidarea colecției de iarnă!

Reduceri pentru toți până la 90%!

Reserved Outlet
TT
Atenţie! O nouă colecție a ajuns deja în toate magazinele noastre! Dimensiunile sunt extrem de limitate, grăbește-te să fii la timp!
Reserved Outlet
melis
TT
În perioada 13-25.08 cumpără 2 articole cu etichetă albastră și vei primi cadoul al treilea! grăbește-te, dimensiunile se micșorează în fiecare zi!
melis
Kabluk
TT
Oferim o reducere de 50% la a doua pereche de pantofi din piele din cec! Oferta este valabilă doar 3 zile, 25-27.09 în toate magazinele lanțului.
Kabluk

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții




Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"