Stomatologie

Bulk SMS pentru Stomatologie

Ce e cel mai important în o clinică stomatologică? Desigur, doctorul care trebuie sa dețină abilități profesionale, ca tratamentul să treacă cu succes. Dar aproape zilnic medicii întâmpină aceași întrebare a fricii din partea oamenilor maturi. Și în așa situație ajută doar comunicarea, în procesul căruia pacientul se poate relaxa si lasă frica.

Știind această problemă, noi propunem susținerea conexiunii prietenești dintre pacient și clinică în afara clinicii. Dar asta e posibil cu serviciul Bulk SMS. E mult mai simplu să întorci acolo unde te vor calma și susține.

Dar noii clienți îi poți atrage cu ajutorul reducerilor, de exemplu, oferind consultații gratuite sau oferind cadouri pentru curaj.

Cu ajutorul serviciului Bulk SMS, clinica stomatologică poate:

  • Provoca clienții să vină la o diagnostică. Foarte mulți pacienți uită despre faptul ca e timpul să facă o vizită la clinică pentru a face o analiză a corpului său.
  • Informa clienții despre reduceri, oferte sau schimbări în sistemul de achitare.
  • Aminti clienților despre programări și orele de întâlnire.
  • Trimite mesaje personale de felicitări sau oferte exclusive.
  • Împărtăși știrile cu clienții, de exemplu, despre deschiderea unei creșe luminoase sau cumpărarea de echipamente noi.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Dragă Elena,

dorim să vă precizăm că examinarea programată este programată miercuri la ora 18:00.

Vă rugăm să confirmați înscrierea.

Clinica dvs. «ZAM».

All Dent
PS
Buna Oleg! Vă confirmăm programarea pentru 17.09 14:30 către Dr. Elizabeth.
All Dent
White Dental
PS
Buna Vladimir! Ne bucurăm să vă informăm că un aparat de gură individual conform măsurătorilor dvs. este deja gata. Vă oferim să îl ridicați în orice moment convenabil pentru dvs. Vă mulțumim că ați fost cu noi!
White Dental
OrtoLive
PS
Marianne, salut! Vă reamintim că a sosit timpul pentru monitorizarea de rutină a tratamentului ortodontic. Acum puteți face o programare cu un ortodont pe site-ul nostru! Te aștept!
OrtoLive
Imperator Dent
PS
Salutați primăvara cu un zâmbet alb ca zăpada! În perioada 18.02-31.03 ai timp să profiți de o reducere de 15% la albirea dinților folosind tehnologia Zoom4!
Imperator Dent

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"