Bulk SMS pentru serviciile Taxi

Mașinile taxi, zilnic ajută mii de oameni, care se grăbesc, întârzie sau pur și simplu doresc să circule cu comfort. Asta este un domeniu foarte căutat, cu o concurență foarte mare.

În lupta pentru clienți, serviciile taxi zilnic își îmbunătățesc serviciile lor, comfortul mașinilor și au cerințe mai mari și mai mari de la șoferi.

Dar cum e posibil să te evidențiezi în așa tip de servicii, astfel încât ca clientul să vă aleagă pe dvs.?

Noi vă propunem un instrument, care va fi de neschimbat pentru afacerea dvs.

Bulk SMS – e ceea ce vă permite să fiți cunoscuți de mai mulți oameni. Să fii intotdeauna auzit – e ceea de ce are nevoie orice companie de servicii taxi.

 

Cu ajutorul serviciului Bulk SMS e ușor să:

  • Trimiți mesaje cum după baza dvs. de clienți, așa puteți să vă folosiți cu baza noastră de contacte.
  • Să anunțați direct toți clienții dvs. despre reducerile și ofertele pregătite de dvs. pentru ei.
  • Să anunțați despre modificările tarifelor, ce va ajuta clientul să nu fie pus în o situație neplacută în timpul achitării călătoriei.
  • Să anunțați despre noile schimbări în cadrul afacerii dvs., de exemplu, despre cumpărarea mașinilor noi și creșterea confortului sau a serviciilor noi.
  • Spuneți în mesaje despre lucrurile minunate pe care le oferă serviciul dvs. Poate că șoferii tăi vin imediat cu o cafea revigorantă, astfel încât clientul să se poată trezi în drum spre serviciu.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

În compania noastră taxi «Vă livrăm vii» este un nou serviciu!

Dvs. puteți să bronați o călătorie cu taxi-ul cu o zi înainte!

La prima folosință a serviciului primiți o reducere de tocmai 30%.

DaTAXI
PS
Vă mulțumim că ne-ați ales! Vă oferim o ceașcă de cafea în rețeaua partenerilor noștri Calipso! Afișați codul promoțional baristei: lhbFUEn783dfv
DaTAXI
Taxi
PS
Vă prezentăm un nou serviciu - un șofer sobru! Toată luna - 50% reducere pentru iubiții noștri clienți!
Taxi

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"