Общие вопросы

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Puteți trimite SMS la numerele tuturor operatorilor de telefonie mobilă din Moldova. Este posibil și trimiterea de SMS-uri internaționale, vă rugăm să contactați asistența noastră tehnică pentru a activa această funcție.

Da, desigur. Puteți face cerere la compania noastră pentru acest lucru, dar noi la rândul nostru vă vom trimite toate numerele mici posibile și condițiile de utilizare.

Da, este posibil. Pentru aceasta avem serviciul SMS-API. Pentru a lucra cu gateway-ul, deschideți secțiunea SMS-API.

Viteza expedierii: 200 - 500 de mesaje per secundă

Un mesaj SMS va fi trimis unui astfel de abonat o dată, deoarece sistemul recunoaște și exclude automat numerele duplicate din aceeași distribuție.

Datele dvs. sunt complet confidențiale, fizic sunt stocate într-un centru de date securizat din Germania, accesul extern la acesta nu este posibil.

Личный кабинет

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Raport despre livrarea mesajelor este, vă puteți familiariza cu acesta pe desktop în contul dvs. personal sau puteți monitoriza starea trimiterii online în secțiunea - „Mailings”.

Este o modalitate de expediere SMS în masă, care ii permite fiecărui destinator a acestui mesaj personal să se adreseze lui pe nume, anunțând numărul individual a comenzii sau dimensiunile reducerii. Pre-creați un fișier în format .csv cu numerele de abonați într-o coloană, vizavi de fiecare număr de abonat, plasați informațiile sale personale. Va arăta cam așa: 079550254 Igor Grigorie 10 078505420 Anastasia Victor 15 Deschideți secțiunea "Trimite mesaj" - Distribuție după șablon. Introduceți semnătura expeditorului și ora trimiterii. Introduceți textul șablonului de e-mail. De exemplu, doriți să trimiteți mesaje care arată astfel: Dragă Igor Grigorievici! Reducerea dvs. personală în magazinul nostru este de 10%! Și așa pentru fiecare abonat cu numele său, patronimic și reducere. Textul șablonului va arăta astfel: Dragă% 1%! Reducerea dvs. personală în magazinul nostru este de% 2% la sută! Apoi descărcați fișierul CSV pregătit și trimiteți lista de distribuție. Rețineți că valoarea 1 va fi preluată din a doua coloană (după numărul de telefon mobil) din fișierul .CSV.

Adăugarea unui fișier. Formate de fișiere acceptate: TXT, CSV. Fiecare contact este pe o nouă linie, datele sunt separate prin virgule. Sau descărcați un fișier eșantion, sau încărcați un fișier formular și importul va avea loc automat în agenda de adrese selectată. Și, de asemenea, puteți introduce într-o listă, separând datele cu virgule sau să importați de pe site-ul dvs., 1C, Bitrix24, AmoCrm, Zapier, WooCommerce, MailChimp, OpenCart și altele. Mai multe detalii - în contul dvs. personal.

Оплата

Vă putem oferi să încheiați un contract de service. După încheierea contractului, vă vom transfera contul în sistem la plată numai pentru mesajele livrate. Atenție, această caracteristică este valabilă doar pentru trimiterile către numărul operatorilor moldoveni!

Dacă tocmai v-ați înregistrat în la noi și nu ați încheiat un acord cu noi, atunci plătiți pentru toate SMS-urile trimise, indiferent dacă au fost livrate sau nu, și numai în străinătate! Plata pentru articolele livrate este posibilă numai pentru trimiterile către numerele operatorilor moldoveni. Dacă ați încheiat un acord cu noi și efectuați corespondențe în Moldova, vă vom transfera la plată numai pentru SMS-ul livrat - în momentul trimiterii, costul fiecărui SMS livrat va fi dedus din soldul dvs., dar de îndată ce toate stările de livrare SMS vin de la operatori, banii nu vor fi SMS-urile livrate nu sunt deduse din soldul dvs.

Dvs. puteți să: — descărcați o factură și plătiți-o prin transfer bancar; — descărcați chitanța și plătiți în numerar la bancă; — să achitați prin Pay Net; — să achitați prin terminalele de plată: Run Pay; — să achitați online cu un card de credite.

Termenul de utilizare a serviciilor SMS achitate sunt nelimitate. De exemplu, puteți să le procurați momentan dar să le folosiți pentru un an. Pot suferi schimbări prețurile care le modifică direct operatorul rețelei.
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"