Salon de frumusețe

Bulk SMS pentru Salon de frumusețe

Saloanele de frumusețe – e ceea fără de care nu poți trăi azi. Dar nici nu este dorința. Bărbații și femeile în toată lumea vizitează saloane de frumusețe pentru a îmbunătăți aspectul lor vizual.

Toată lumea are propriile criterii pentru alegerea unui salon de înfrumusețare:

  • pentru cineva e important ca acesta să fie aproape de domiciliu său.
  • cineva alege un salon după interiorul său – ca să fie frumos și comod.
  • pentru cineva sunt importante prețurile.
  • cuiva îi important ca lucrătorii acestui salon să fie cei mai buni în domeniul lor.

Saloanele de frumusețe moderne au nevoia să lupte zilnic în o lume plină de concurență, pentru ca să fie aleși anume ei! Cea mai efectivă decizie să mărească numărul de clienți este informarea a câtor mai mulți oameni despre existența salonului dvs. folosind Bulk SMS!

Bulk SMS este potrivit deoarece:

  • Datorită bazei noastre mari de date, dvs. puteți rapid și ieftin să atragi noi clienți.
  • Bulk SMS trimite informații despre promoții, oferte speciale, evenimente viitoare.
  • Poți folosi Bulk SMS personalizat, oferind felicitări de ziua de naștere a clienților, sau felicitări cu ocazia altor sărbători.
  • Informezi clienții despre deschiderea noilor saloane de frumusețe sau despre modificările graficului de lucru.
  • Capacitatea de a vă segmenta publicul și de a trimite mesaje numai acelor clienți care ar putea avea nevoie de serviciile dvs.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Pe 22 iunie va avea loc un master-class de la specialiștii „make-up”

Înscrie-te, locurile sunt limitate!

BeautyHit
TT
Buna! Vă reamintim că sunteți înregistrat pentru colorare cu maestrul Natalia, 13.09 la 9:30. Te aștept!
BeautyHit
Olsa Salon
TT
Vă invităm la master-class-ul de machiaj al Alenei Shestova! Grăbește-te să te înscrii, numărul locurilor este limitat!
Olsa Salon
KissNew
TT
Vrei să arăți frumos, dar nu ai timp? Manichiură + Pedichiură + tunsoare + vopsire în 6 mâini - acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată! Fii mereu frumos!
KissNew

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"