Montarea anvelopelor

Bulk SMS pentru Montarea Anvelopelor

Serviciile de schimbare a anvelopelor știu ca nimeni altcineva ce este munca spontană. Deoarece perioadele de schimbare a anvelopelor sunt înainte de iarnă și în primăvară.

Foarte frecvent serviciile, din cauza unui număr mare de clienți lucrează foarte mult. Angajatorii obosesc, clienții nu sunt mulțumiți permanent din cauza rândurilor mari.

Noi vă propunem să luați această situație sub controlul dvs. folosind Bulk SMS.

Ce poate oferi Bulk SMS pentru serviciile de schimbare a anvelopelor? 

  • Cu ajutorul mesajelor SMS, dvs. puteți controla numărul de clienți, de exemplu, oferind o reducere de nerefuzat cu puțin timp mai înainte de începerea perioadei de schimbare a anvelopelor.
  • De asemenea, puteți anunța clientul cu privire la modificarea timpului de service.
  • Puteți atrage clienți noi folosind baza noastră de date.
  • Puteți aminti clientului dvs. că e nevoie de schimbat anvelopele. Grija e mai presus de orice.
  • Informarea clienților despre schimbarea condițiilor meteorologice, care influențează asupra suprafața drumului.
  • Prin intermediul Bulk SMS puteți spune despre schimbările și modernizările afacerii dvs.
  • Putem atașa gateway-ul nostru la orice site sau 1C sau Bitrix CRM sau oricare altul.
  • Bulk SMS se poate realiza automat.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Dragă Alexei,

Centrul nostru de schimbare a anvelopelor,

vă propune schimbarea anvelopelor cu o reducere de 20%,

în perioada 20.10.2020 – 10.11.2020.

Koleso.com
TT
Dmitry, îți confirmăm programarea pentru schimbarea anvelopei. Vă așteptăm pe 30.10 la 14:30.
Koleso.com
AVTOprofi
TT
Buna! În perioada 10-28 noiembrie, avem o reducere de -10% pentru echilibrare. Grăbește-te să-l folosești!
AVTOprofi
Presto
TT
Buna! Ne bucurăm să vă informăm că avem noi schimbătoare automate de anvelope. Acum toată munca va dura și mai puțin timp. Te aștept!
Presto

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"