Asigurare auto

Bulk SMS pentru asigurarea auto

Asigurarea auto este un serviciu necesar. Și făcând așa o afacere mare, e necesar ca de această afacere să afle cât mai mulți oameni.

Cea mai simplă dar sigură metodă va fi folosirea serviciului Bulk SMS, aceasta fiind cea mai potrivită decizie având multe avantaje în comparație cu alte instrumente de marketing.

Posibilitățile Bulk SMS pentru o companie de asigurări auto:

  • Atragerea noilor clienți cu ajutorul bazei noastre de contact.
  • Bulk SMS automatizat vă va ajuta să reduceți timpul pentru operatorii dvs.
  • Putem atașa gateway-ul nostru la orice site sau 1C sau Bitrix CRM sau oricare altul.
  • O conexiune operativă cu client. Datorită Bulk SMS, dvs. puteți să fiți în curs despre asigurările active a clienților dvs.
  • Aveți posibilitatea de a anunța rapid clientul despre statusul asigurării auto, finalizarea perioadei de asigurare, documentele necesare pentru asigurare, etc.
  • Puteți anunța clienții despre modificările de grafic a companiei.
  • Puteți obține feedback sincer al clienților care vă va ajuta să vă dezvoltați în direcția corectă.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Toți clienții noi au parte de o reducere de 15%,

în perioada 08.10.2020 – 20.10.2020

AsigAsig
TT
Utilizați codul promoțional „Asigurare fără frică” și beneficiați de o reducere de 25% la toate serviciile. Promoția este disponibilă până pe 18 septembrie
AsigAsig
A-siguranta
TT
Buna! Vă reamintim că asigurarea dvs. va expira pe 25.07. Un nou contract și o ceașcă de cafea fierbinte vă așteaptă în biroul nostru!
A-siguranta
MoldSig
TT
Extindeți-vă asigurarea și obțineți un premiu! În perioada 29.10-30.11, încheiați un nou contract sau extindeți-l pe cel existent, obțineți un bilet de loterie și participați la extragerea a peste 100 de premii, premiul principal este un CAR! Detalii despre acțiune pe site-ul nostru.
MoldSig

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"