Bowling sau Biliard

Bulk SMS pentru Bowling sau Biliard

În timpul rece și în weekend în clubul dumnevoastră sunt mulți iubitori de a arunca cu mingea, dar în cealaltă vreme e liniște? E ceva tipic pentru localuri care oferă o vreme frumoasă în anumite companii de prieteni.

Noi vă sugerăm să amintiți clienților prin Bulk SMS despre faptul că și in zilele de muncă se pot distra, indiferent de condițiile meteorologice de afară jucând bowling sau biliard.

Cea mai bună metodă de realizare a acestui plan va fi trimiterea mesajelor SMS, în care va fi invitație de a vizita clubul dvs. E posibil ca în momentul primirii mesajului, compania de prieteni se vor gândi unde vor să petreacă seara de luni, și văzând mesajul dvs, ei vor fi interesați ca anume în clubul dvs. să vină.

Ce avantaje ofera Bulk SMS: 

  • Clienții dvs. întotdeauna vor ști despre modificările din graficul de lucru a clubului dvs.
  • Clienții vor fi înștiințați în cel mai rapid mod despre cele mai noi reduceri sau oferte.
  • Lărgirea bazei de clienți.
  • Cu ajutorul mesajelor personale cu felicitări, voi veți putea crea niște relații puternice de prietenie cu clienții.
  • Posibilitatea de a trimite mesaje SMS la vizitatori individuali, de exemplu celui mai bun jucător a lunii.
  • Doar pentru a reaminti că jocul de biliard sau bowling este foarte distractiv.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Doar pe 14 februarie,

îndrăgostiților prin dovada de sărut,

dăruim o oră suplimentară pentru masa de biliard!

Star Bowling
PS
Nouă ofertă pentru clienții corporativi: când închiriați 3 benzi - plătiți doar pentru 2! Pentru detalii despre acțiune, consultați site-ul nostru web!
Star Bowling
Bargis
PS
Amatorii sunt luminați - vedeta biliardului rus Yuri Pashchinsky va susține o clasă de masterat pe 9.03 în clubul nostru! Grăbește-te să îți rezervi locul și încearcă să învingi legenda!
Bargis

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"