Organizarea de nunți

Bulk SMS pentru Organizarea de nunți

Fiecare cuplu dorește, ca nunta lor să fie frumoasă și de neuitat. Și in timpul momentan mult mai mulți oameni încredințează această celebritate la profesioniști. Deoarece, atunci poți fi sigur că totul va merge după plan și riscurile de a uita ceva se duc la minimum.

Așa cum organizarea nunților este o permanentă coordonare și control, aici nu poți fără acces la rețea și mementuri permanente despre ce și cum trebuie de efectuat.

 • Deaceea pentru organizator Bulk SMS va fi un ajutor de neînlocuit. La urma urmei, putem atașa gateway-ul nostru la orice site sau 1C, sau Bitrix CRM sau orice altul și să trimitem mesaje automat.
 • Dvs. puteți spune despre afacerea dvs. la clienții potențiali folosind baza noastra vastă de contacte mobile.
 • Veți avea posibilitatea de a spune despre tarifurile și specialiști.
 • Este posibil să vă segmentați publicul și să trimiteți mesaje numai acelor clienți care ar putea avea nevoie de serviciile dvs.
 • Folosind Bulk SMS vor auzi un număr mare de oameni despre dvs., și întotdeauna veți fi cunoscuți. Și când un cuplu vor alege o agenție pentru organizarea nunților vă va alege pe dvs.

Cum Bulk SMS poate să lucreze în interiorul organizației:

 • Puteți reaminti contractanților despre orele de întâlnire.
 • Puteți informa despre înâlnirele planificate în un termen foarte scurt.
 • Veți putea administra și coordona procesul de pregătire.

Avantajele la Bulk SMS în procesul de comunicare cu client:

 • Puteți aminti la clienți despre întâlnirile programate, indicând locul si vremea acestora. Într-adevăr, în frământările de dinainte de nuntă, cuplurilor le este ușor să rateze ziua de care au nevoie.
 • O metodă excelentă de a crește încrederea va fi informarea clientului despre procesul pregătirii pentru nuntă.
 • Veți putea păstra legătura cu clienții și îi puteți felicita pentru evenimente importante, de exemplu, trimiteți felicitări pentru aniversarea nunții lor pentru a le aminti de acea zi minunată.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Sezonul de nunți s-a deschis!

O vară întreagă,

Organizarea nunților după tariful «StandART»

cu o reducere de 20%.

Organizator de nunți
PS
Maria, salut! Permiteți-mi să vă reamintesc că pe 25.03 la ora 14:00 intenționăm să încercăm rochia. Vă recomand să vă abțineți de la machiaj!
Organizator de nunți
Sweet Date
PS
Angelica, salut! A fost trimis un contract către adresa dvs. de e-mail. Vă rugăm să vă familiarizați cu acesta înainte de întâlnirea noastră din 26.02 18:00 la restaurantul Phoenix.
Sweet Date

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"