Magazin online

Bulk SMS pentru Magazin online

Fără magazine online noi nu ne putem închipui viața noastră. Desigur, comoditatea lor pentru client este inutilă de negat: nu trebuie să petreceți mult timp căutând produsul potrivit, comanda va fi livrată la oficiul poștal sau direct la ușă și, de regulă, prețurile în astfel de magazine sunt mai mici decât în ​​magazinele fizice.

Dar, ca orice domeniu de afaceri, magazinele online se confruntă cu aceleași probleme ca și altele: cum să organizăm munca angajaților? Cum să construiești o campanie publicitară astfel încât să funcționeze și, în același timp, să nu cheltuiască toate profiturile disponibile?

Pentru a asigura comunicarea cu clienții, puteți organiza un call center cu operatori și consultanți. Dar vă oferim o opțiune la fel de eficientă, dar mai simplă și mai bugetară. – Bulk SMS, care poate fi customizat după toate cerințele dvs.

Avantajul nostru este în faptul ca noi putem atașa gateway-ul nostru pe orice site web, 1C, Bitrix sau Bitrix CRM.

Prin ce sunt utile Bulk SMS pentru un magazin online:

  • Cu ajutorul Bulk SMS puteți să anunțați un număr mare de oameni despre noile stocuri în magazinul dvs.
  • Bulk SMS poate fi efectuat doar pe baza dvs. de clienți, dar și pe a noastră care vă va aduce noi clienți în afacerea dvs.
  • Clienții voștri întotdeauna vor fi în curs despre reduceri și ofertele noi.
  • Voi puteți anunța clientul despre pregătirea produsului care l-a comandat.
  • Mesajele personale adresate concret unor persoane poate crește loialitatea clienților dvs.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Reducere!

Doar până pe 30 iulie sunt reduceri la tot asortimentul de haine pentru femei.

Grăbiți-vă!

Vilka
PS
Buna! Comanda dvs. nr. 3467 a fost acceptată pentru procesare. Termenul aproximativ de livrare este de 3-4 zile lucrătoare. Vă mulțumim că ați fost cu noi!
Vilka
Zoomag
PS
În perioada 13-15.10 10% reducere la toate produsele la comanda în magazinul nostru online. Numărul de produse este limitat!
Zoomag
Cumpar.md
PS
Nou Sosire sezonieră! Reducere de 15% la echipament de camping, reducere de 10% la piscine gonflabile și reducere de 25% la consumabilele de grădină! Oferta este valabilă în perioada 1.06-15.07
Cumpar.md

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"