Magazine de electrocasnice

Bulk SMS pentru Magazine de electrocasnice

 

Ce e de făcut dacă dvs. sunteți deținătorul unui magazin electrocasnic însă nu sunteți satisfăcuți de viteza de dezvoltare a afacerii dvs.? Ar merita să vă gândiți care sunt motivele posibile, unele din ele fiind: o localizare nereușită, semn discret sau lipsa de reclamă.

Și dacă cu factorul de localizare trebuie doar să vă împăcați cu ideea, păi cu restul e în puterile voastre să luptați. E posibil de realizat o strategie de marketing. Și fiind pe site-ul nostru momentan sunteți pe calea corectă.

Deoarece Bulk SMS – e ce vă va permite să vă dezvoltați rapid, fără costuri mari dar cu un rezultat garantat, care vă va depăși toate așteptările dvs.

În ce mod lucrează asta?

  • Putem atașa gateway-ul nostru la orice site sau 1C, sau Bitrix CRM sau oricare altul.
  • Bulk SMS este automatizată.
  • Dvs. vă măriți cota de popularitate și atrageți noi clienți prin baza noastră largă de clienți.
  • Anunțați clienții despre noile stocuri, reduceri, bonusuri si concursuri.
  • Aveți posibilitatea să informați clienții despre lărgirea rețelei dvs. de magazine.
  • Puteți ține în curs despre balansul cardului său bancar și despre cantintatea punctelor de reducere.
  • Stabiliți relații de prietenie cu clientul prin atenție individuală și felicitări pentru sărbători și bonusuri personale.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

În cinstea zilei de naștere a magazinului,

noi vă oferim o reducere de 15% la tot asortimentul.

Veniți și cumpărați!

Dynamit
PS
8 martie este chiar după colț! Reduceri -25% la întreaga gamă de coafuri, uscătoare de păr, fiare de călcat și epilatoare din magazinele Dynamit!
Dynamit
HighTech
PS
Salut Christina! La cererea ta, te informăm că multicookerul Moulinex este din nou disponibil în magazinul de pe strada Gagarina 168. Te așteptăm!
HighTech

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"