Restaurant sau Cafenea

Bulk SMS pentru Restaurant sau Cafenea

Cum veți reacționa când vă va veni mesaj cu oferta de a încerca noua și unica mâncare de la bucătarul-șef în restaurantul dvs. preferat? Evident, veți dori să vă duceți și să aflați cum e la gust mâncarea dată.

De aceea, mesajele SMS delicioase de la restaurante și cafenele sunt una dintre cele mai bune modalități de a face publicitate și de a atrage clienți.

Dvs. nu aveți nevoie să vă cheltuiți mult pe campaniile de marketing. Cu ajutorul serviciului Bulk SMS dvs. primiți toate instrumentele pentru promovare.

Cum lucrează Bulk SMS în domeniul culinăriei?

  • Dvs. atrageți noi clienți care nu vor putea rezista de la o ofertă picantă. Ei probabil nici nu știu că s-a deschis un nou local cu niște culinării foarte delicioase.
  • Dvs. mențineți datele de contact cu clienții permanenți.
  • Despre reducerile dvs. află un număr mare de oameni.
  • Folosind Bulk SMS în companii mari, dvs. vă puteți baza pe o creștere a cererii pentru evenimente corporative, nunți și alte evenimente.
  • Puteți seta trimiterea de mesaje în dependență de regiunile orașului, dacă aveți o rețea de restaurante.

De asemenea clientul prin intermediul mesajelor SMS poate să:

  • Rezerve o masă.
  • Să lase un feedback.
  • Participe la concursuri, reduceri, etc.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Reducere!

În perioada 1 – 20 august, la comandarea mâncării zilei, primiți gustarea gratis!

 

Cafe di Solei
TT
Buna! Vă confirmăm rezervarea: masă pentru 4 persoane, 31 august, 19:00. Te aștept!
Cafe di Solei
Dacic Restaurant
TT
Ne apropiem - lansăm livrarea din 19 iunie! Primii 100 care au comandat cadou o sticlă de șampanie
Ресторан Dacic
Cafeneaua KOMPOT
TT
Sărbătorește ziua de naștere cu noi! Pentru băiatul de ziua de naștere -20% reducere la un banchet și un tort de la noi cadou! P.S. Se toarnă și compot :)
Cafeneaua KOMPOT

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"