Organizarea excursiilor

Bulk SMS pentru Organizarea excursiilor

Ce e cel mai important în o excursie? Desigur, ghidul informativ care trebuie să posede calități profesionale pentru a face excursia una interesantă. Dar așa cum la excursii se strâng un anumit număr de oameni diferiți, e foarte dificil de acordat atenție fiecărui pentru a face o impresie plăcută și după să se întoarcă la tine clienții, alături de prietenii lor.

Noi vă propunem realizarea a unor relații bune cu client, și asta e ușor de realizat prin intermediul serviciului Bulk SMS. Cea mai importantă comoditate în acest serviciu este că dvs. simultan puteți interacționa cu un număr mare de oameni.

În afară de ghid, la impresiile de la excursie poate influența pregătirea clienților în informarea lor cum să procedeze în anumite situații. Bulk SMS nu are concurenți, deoarece acest serviciu vă economisește foarte mult timp.

Cu ajutorul Bulk SMS, ghidul poate să:

  • Amintească clienților despre data, ora și locul de întâlnire.
  • Informeze clientul despre detaliile călătoriei.
  • Să ofere lista a lucrurilor necesare în o călătorie.
  • Informeze clientul despre noile reduceri.
  • Să mențină relații de prietenie cu ajutorul felicitării pentru sărbători și creați astfel o imagine a unei agenții care apreciază clienții săi.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Te-ai plictisit de rutină și dorești ceva extrim?

Vă așteptăm pe data de 22 iulie, pe malul râului pentru un rafting.

Va ajunge adrenalină pentru toți!

Trip2life
TT
Ți-a fost dor de extrim? O excursie la castelul lui Dracula poimâine. Grăbește-te, mai sunt 5 locuri libere!
Trip2life

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"