Hotel sau Pensiune

Bulk SMS pentru Hotel sau Pensiune

Hotelurile și pensiunile sunt supuse unei concurențe acerbe ca nici o altă organizație. De aceea, trebuie să-și amintească în mod regulat de ei înșiși și să încânte clienții cu inovații.

Dar care e cea mai rapidă modalitate de realizare a acestei sarcine? Desigur că Bulk SMS, care în cele mai mici intervale de timp permite să informezi toți clienții și prietenii lor despre avantajele voastre în fața concurenților.

De aceea, serviciile Bulk SMS pot ajunge cel mai potrivit suport pentru alegerea vectorilor de dezvoltare a afacerii, cu ajutorul acestui serviciu dvs. puteți obține un feedback calitativ de la oaspete, creând o anchetă despre impresiile timpului petrecut în localul dvs.

Ce oferă Bulk SMS unui hotel: 

  • Crează popularitate. Fiind permanent prin auzite, despre dvs. vor ști mai mulți și mai mulți oameni, dar numărul de clienți potențiali vor crește.
  • Informarea despre reduceri.
  • Informarea despre deschiderea unui nou hotel sau despre deschiderea unui nou restaurant în cadrul hotelului, etc.
  • Notificare despre rezervarea unei camere în hotel.
  • Menținerea relațiilor de prietenie cu ajutorul felicitărilor cu ocazia anumitor sărbători.
  • Un feedback sincer.
  • Putem atașa gateway-ul nostru la orice site sau 1C sau Bitrix CRM sau oricare altul.
  • Bulk SMS se realizează automat.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Doar în iulie, hotelul nostru oferă o reducere de 30% pentru camera lux!

Rezervă chiar acum!

Villa Rosa
PS
«Buna! Rezervarea pentru o cameră dublă a fost confirmată. Check-in în data de 25.06.2020 la ora 14:00. Abea aștept sa te văd!
Villa Rosa
Lustrio Inn
PS
«​Bună Laura, ne este dor de tine! Rezervați 1 noapte cu noi și primiți al doilea gratuit! Sunați la 01 234 567 890 pentru a rezerva Oferta se încheie pe 11 dec. Hanul Lustrio
Lustrio Inn
asdasd
Breeze Blows
PS
Bună Jenny, aveți o rezervare la noi pentru o cameră dublă pentru mâine 9 dec. Dacă doriți să luați masa în rețeaua noastră de restaurante astăzi și să primiți 10% reducere din factură Sunați la 01 234 567 890 pentru a face o rezervare Breeze Blows
Breeze Blows

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"