Infobusiness

Bulk SMS pentru Infobusiness

Dvs. vă ocupați cu educarea oamenilor, couch, mentor sau antrenor în creșterea indivuală? Atunci știți foarte bine cât de dificil e să strângi o grupă de oameni dornici de schimbări.

Dar dacă doar începeți calea voastră în acest domeniu, atunci dificultatea crește de mai multe ori. Dar nu e nevoie să vă descurajați, la început de cale toți întâmpină dificultăți. Este ceva estetic pentru fiecare om de afaceri. Și toți știu că fără reclamă e dificil de promovat afacerea proprie.

Ce metode folosiți pentru promovarea afacerii dvs.? Cheltuiți mult efort și resurse financiare pentru ca oamenii să cunoască despre dvs.?

Noi avem o ofertă pentru dvs. care e greu de refuzat.

Nu e important cât de experimentați sunteți în domeniu dat, Bulk SMS va funcționa bine oricând.

Avantajul nostru e în faptul că noi putem atașa gateway-ul pentru trimitearea automată de mesaje pe orice tip de site-uri, sau 1C, Bitrix, Bitrix CRM ori altele.

Cu ce sunt utile Bulk SMS pentru infobusiness:

  • Cu ajutorul Bulk SMS dvs. puteți anunța un număr mare de oameni despre petrecerea cursurilor în diferite sfere de afaceri.
  • Puteți atrage clienți noi, oferind reduceri. Ca bonus vă este oferită posibilitatea de a vă utiliza cu baza noastră de date de contact.
  • Puteți seta un serviciu separat de Bulk SMS pentru clienții permanenți, ei având prioritate în procurarea biletelor.
  • Mesaje personalizate ajută creșterii loialității clienților dvs.
  • Cu ajutorul mementourilor SMS despre locul și ora cursului viitor, clienții dvs. nu vor rata cu siguranță cursul dorit de ei.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Dragă Egor,

dorim să vă amintim,

că întâlnirea cu psihologul dvs. personal e planificată pe azi la 18:00,

în restaurantul „Ptichka”.

Selfmade
PS
Christina, salut! Vă reamintim că întâlnirea cu antrenorul personal va avea loc astăzi la ora 18:00 în restaurantul „Casa Noastră”
Selfmade
Clubul de Dezvoltare a Afacerilor
PS
Nu te mai uita la alții crescând, îmbogățește-te singur! 5 iunie, ora 19:00 Clubul de Dezvoltare a Afacerilor vă invită la instruirea deschisă „Afaceri pentru manechini”. Număr limitat de locuri!
Clubul de Dezvoltare a Afacerilor
Coursiera
PS
Denis, salut! Vă confirmăm înregistrarea pentru participare la masa rotundă „Marketingul în era generației Z”. Masa rotundă va avea loc în formatul unei conferințe video, datele de acces vor fi trimise ulterior. Abea aștept sa te văd!
Coursiera

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"