Vânzarea cupoanelor de reducere

Bulk SMS pentru Vânzarea cupoanelor de reducere

Ați observat cum la oameni ard ochii când văd cuvântul „Reducere”? Daca nu, știți cu siguranță hype-ul care apare în Black Friday sau lichidările mari.

De aceea, nișa de vânzare a cupoanelor de reducere se umple în fiecare zi. Prin urmare, păstrarea și extinderea bazei de clienți este extrem de importantă atât pentru cei care au deja experiență, cât și pentru cei noi în acest domeniu.

Noi vă oferim un instrument care va ajunge unu de neschimbat pentru afacerea dvs. SMS marketing vă va ajuta să fiți cunoscuți de mai mulți oameni.

Posibilitățile serviciului SMS marketing la vânzarea cuponilor:

  • Putem atașa gateway-ul nostru la orice site sau 1C, sau Bitrix CRM sau oricare altul.
  • Bulk SMS se executează automat.
  • Vă puteți alerta rapid publicul cu privire la noi cupoane și promoții.
  • Extinderea rețelei de clienți.
  • Capacitatea de a trimite mesaje personalizate și de felicitare, creând încrederea clienților.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Vrei să obții cunoștințe dar să economisești?

Cumpără cărți în rețeaua noastră de magazine,

Folosește codul «LoveBook».

Cumpără cupon
PS
Toamna este cel mai bun moment pentru epilarea cu laser! Cumpărați un cupon de reducere cu 10 lei pe site-ul nostru și obțineți o reducere de 40% la procedura din salonul Alfalasermed!
Cumpără cupon
ZoomCoupon
PS
Obțineți orice cupon disponibil gratuit! Alegeți orice serviciu care vă interesează pe site-ul nostru, utilizați codul promoțional FREECOUPON și primiți-l prin poștă GRATUIT!
ZoomCoupon

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"