Băi sau Saune

Bulk SMS pentru Băi sau Saune

Vizitarea băilor sau saunelor strânge o popularitate mare. Și nu e nimic de mirare, deoarece aceasta este o modalitate bună de a întări sănătatea și e o modalitate bună de relaxare. Dar după cum crește popularitatea, la fel crește și concurența.

Desigur, o baie bună este evidențiată prin materialele ecologice, comoditate și un însoțitor de baie profesionist.

Dacă baia dvs. este acel loc unde clienților le va place cu siguranță, înseamnă că ar trebui să cunoască despre ea mai mulți oameni, dar asta e ușor prin serviciul Bulk SMS.

De ce anume Bulk SMS?

  • E cea mai rapidă modalitate de a spune despre dvs. la un număr mare de oameni.
  • Cu ajutorul mesajelor SMS, potențialii clienți vor ajunge clienții reali.
  • Este un mod rapid și sigur de a spune clienților despre modificările din graficul de lucru, etc.
  • Puteți aminti clienților despre rezervărilor acestora.
  • Datorită mesajelor SMS despre dvs. întotdeauna vor ține minte.
  • Putem atașa gateway-ul nostru la orice site sau 1C sau Bitrix CRM sau oricare altul.
  • Bulk SMS se realizează automat.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Vizitând baia noastră în perioada 10 – 20 ianuarie,

dvs. primiți nu doar un imunitet puternic, dar și miere de tei ca cadou pentru sănătatea ta!

Grăbiți-vă să rezervați!

Găleată și mătură
PS
În perioada 25.06 - 26.08, fiecare a treia oră de baie rusească este gratuită! Aburiti cu noi si nu va faceti griji cu privire la viata!
Găleată și mătură
TurkSPA
PS
Merhaba! În ianuarie oferim cadouri - masaj cu spumă după vizita hamamului. Pentru detalii, contactați recepționerul.
TurkSPA
GlavBANYA
PS
La multi ani, prietene! Este timpul să primiți un tratament medical: complexul DETOX cu o reducere de 50%! Vino și adu-ți prietenii!
GlavBANYA

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"