Bulk SMS pentru Solariu

De ce anume solariu dvs. trebuie să fie alegerea clientului?

Pentru că, pentru a supraviețui în lumea concurenței dure a oamenilor de afaceri, e nevoie de cheltuit câteodată un număr foarte mare de bani și timp pentru a face afacerea sa să fie una cunoscută și cu profit.

Dar nimic nu funcționează așa de bine ca o atenție și grijă individuală a fiecărui client. Nici o reclamă nu îl va face pe client să vină acolo unde nu va simți că este binevenit.

Dar pentru a te împrieteni cu client e nevoie regulat de o comunicare cu el, dar asta e practic imposibil.

Probabil, cu ajutorul Bulk SMS voi veți putea să susțineți niște relații de prietenie cu clienții dvs. indiferent de anotimp, și astfel veți putea conta pe faptul că acesta își va chema prietenii anume la dvs.

Cum Bulk SMS vă poate ajuta?

  • Dvs. puteți aduce aminte clienților dvs. despre programarea lor la solariu dvs.
  • Cu ajutorul Bulk SMS, clientul va putea ușor și rapid să prelungească abonamentul său.
  • O comunicare personală cu client și felicitări din partea solariului dvs. va crește încrederea clientului.
  • E posibilă crearea unei segmentații a auditorii și să trimiți mesaje doar acelor clienți care ar putea avea nevoie de serviciile dvs.
  • Efectuarea Bulk SMS în baza noastră de contacte va ajuta la extinderea popularității afacerii dvs.
  • Prezentați clienților noile promoții și oferte!

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

În această iarnă rece noi avem accea ce vă va face pe dvs. bine dispus.

Solariul „Sahara”  este soluția!

Vă așteptăm aici, de la 10:00 până la 20:00.

Studio de bronzare
TT
Buna Alina! Vă confirmăm programarea la ora 15.30, 27.02. Te aștept!
Studio de bronzare
Bronzmd
TT
Iarna nu este un motiv pentru a fi palid! În perioada 27 noiembrie - 25 decembrie, când cumpărați un abonament pentru 30 de minute de solar, vă vom acorda încă 15 minute! Grăbește-te să-l folosești!
Bronzmd
BronzeGlow
TT
Anna, îți reamintim să faci o programare pentru o procedură de bronzare instantanee mâine, la ora 10:00. De asemenea, vă sfătuim să vă tratați fața și corpul cu un exfoliant fără ulei cu cel puțin 12 ore în avans.
BronzeGlow

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"