Bulk SMS pentru lombard

Ce e de făcut dacă dvs. sunteți proprietarul unui lombard, dar nu aveți profit? Merită să vă gândiți la posibile motive, care pot fi: locație slabă, semn vizibil sau lipsa de publicitate.

Și dacă factorul de poziție nu poate fi soluționat ușor, păi cu ceilalți factori e ușor de găsit soluție. E nevvpoe de făcut o prezentare mai pronunțătoare și o strategie de marketing. Dar dacă sunteți aici, sunteți pe calea corectă.

Deoarece Bulk SMS vă va permite să vă dezvoltați rapid și fără cheltuieli mari.

Cum funcționează asta?

  • Putem atașa gateway-ul nostru la orice site sau 1C, sau Bitrix CRM sau oricare altul.
  • Bulk SMS se execută automat.
  • Va crește popularitatea lombardului dvs. datorită bazei noastre mari de contacte, ceea ce va atrage alți noi clienți.
  • Notificați clienții despre posibile oferte.
  • Aveți ocazia să informați clienții despre lărgirea rețelei dvs. de lombarde.
  • Informați clienții despre perioadele de rambursare a creditelor.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Lombardul nostru „Kliuchi” primește tehnică de uz casnic si electronice.

Împrumut pe 3 zile fără procente.

Aurum
PS
Bună Innokenty! Scadența plății împrumutului dvs. expiră la 25.05.
Aurum
Zalog
PS
Stoc! În perioada 10.08 - 28.10, orice client care face un împrumut în casa noastră de amanet primește un cadou! Grăbește-te să-l folosești!
Zalog

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"