Bulk SMS pentru Bancă

Daca sunteți deținătorul unei bănci, probabil doriți ca numărul de clienți să crească dar afacerea să crească în capital. Pentru asta e nevoie de o atârnare unică pentru fiecare client, încercând să găsiți soluții pentru acest client.

Clienții dvs. se folosesc cu plăcere de servicii dvs. însă deja de ceva vreme nu vin alții noi. Și nu înțelegeți care e cauza.

Probabil, problema dvs. e în momentul că potențialii clienți nici nu știu măcar de dvs.

Dacă aceasta e problema, atunci sunteți în locul potrivit. Noi vă oferim serviciile Bulk SMS. Cele mai largi și populare bănci se folosesc de acest serviciu, și consideră această soluție una cea mai potrivită.

Ce putem oferi direct pentru dvs.:

  • Atașați gateway-ul dvs. la orice site sau 1C, sau Bitrix CRM sau oricare altul.
  • Configurați trimiterea automată a mesajelor SMS.
  • Creșteți fluxul de clienți activi și creșteți loialitatea acestora.

Ce puteți oferi clienților:

  • Notificare despre apariția noilor operații și servicii.
  • Informare despre termenele de achitare a creditului.
  • Invitație la participare în diferite concursuri.
  • O comunicare regulată cu clienții.
  • O securitate înaltă în procesul de efectuare a tranzicției.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Ne face plăcere să anunțăm că acum serviciul din banca noastră a devenit mai rapid și mai ușor.

Acum puteți plăti facturi pe site-ul nostru actualizat www.vashbank.md

GoldBank
PS
Marina, salut! Scadența plății împrumutului dvs. expiră la 25.05.
GoldBank
MoldComBank
PS
Stanislav, La mulți ani! Vă rugăm să acceptați cele mai calde dorințe de sănătate, fericire și prosperitate din partea personalului băncii noastre! Stai cu noi!
MoldComBank
Cris Banca
PS
În perioada 15.10-25.12 vom reduce rata dobânzii la împrumutul „Accesibil”. Detalii pot fi găsite în orice sucursală bancară.
Cris Banca

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"