Schimb valutar

Bulk SMS pentru Birouri de Schimb Valutar

Dacă sunteți deținătorul unui birou de schimb valutar unu din scopurile voastre este atragerea clienților pentru dezvoltarea afacerii dvs.

Și noi suntem gata să vă oferim o metodă foarte eficientă de promovare a afacerii dvs.: Bulk SMS. Este o metodă simplă și unică pentru a crește veniturile afacerii dvs.

Ce putem oferi direct pentru dvs.:

  • Atașați gateway-ul dvs. la orice site sau 1C, sau Bitrix CRM sau oricare altul.
  • Automatizare Bulk SMS.
  • Creșterea numărului de clienți activi.

Ce puteți oferi clienților dvs.:

  • Puteți să îi informați despre modificările din grafic.
  • Notificare despre serviciile biroului de schimb valutar.
  • Informarea despre cursul valutar activ.
  • Invitație la participare in concursuri.
  • O comunicare regulată și felicitări de ziua de naștere.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Azi e cel mai avantajos curs pentru schimb euro!

Nu ratați oferta!

Schimb Valutar
PS
Rata de schimb de astăzi: 16,90-17,14 USD; 19,90-20,19 EUR
Schimb Valutar
AlfaCoin
PS
Buna! Vă informăm că la 31.12 casele de schimb ale rețelei noastre vor funcționa conform unui program scurtat, de la 9:00 la 16:00, iar la 01.01 - vor fi închise. Vă dorim sărbători fericite!
AlfaCoin

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"