Bulk SMS pentru Salonul Auto

Automobilul este o cumpărătură destul de scumpă, care majoritatea clienților o abordează cu toata seriozitatea și venind în salon ei sper la ajutor și suport.

Și foarte frecvent clienții ies din salon cu mâinile goale, dar asta nu afișează faptul că ei nu se vor mai întoarce.

Dar cum de făcut ca ei să se mai întoarcă? Cum administratorii salonului auto să construiască o relație corectă cu clientul, aceasta asigurându-i încrederea clientului?

Cea mai bună modalitate este crearea unei legături prietenești. Salonul Auto poate organiza aceasta cu ajutorul unui din cele mai căutate instrumente – Bulk SMS

Cum ajută Bulk SMS: 

  • Formează popularitatea salonului auto.
  • Posibilitatea de a spune potențialelor clienți despre salonul auto a dvs, învitându-i la test-drive la cel mai proaspăt automobil importat.
  • O informare rapidă a clienților despre noul stoc de automobile.
  • Notificarea clientului despre faptul că automobilul mult dorit de acesta a ajuns la salon.
  • Notificarea clientului despre noile oferte de credit.
  • Cu ajutorul Bulk SMS dvs. puteți ajuta clientul să controleze perioada de plată a împrumutului sau să îi reamintiți necesitatea de a vizita stația de service.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Doar săptămâna aceasta,

Obțineți o reducere de tocmai 5% la procurarea automobilului BMW X5,

Dar pe toți cumpărătorii îi așteaptă diferite cadouri plăcute!

VAG-center
TT
În perioada mai-iunie 2020, în salonul nostru funcționează un sistem simplificat de înregistrare a leasingului. Vă așteptăm pentru o ceașcă de cafea în centrul nostru.
VAG-center
ChinaCars
TT
În cinstea Anului Nou Chinezesc, anunțăm o prăbușire a prețurilor - reduceri de până la 25%. Începeți Anul Nou cu o mașină nouă!
ChinaCars
Mini
TT
Christina, salut! Vă confirmăm programarea pentru un test drive Mini Cooper mâine, ora 15:00. Vă așteptăm în salon!
Mini

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"