Clubul de noapte

Bulk SMS pentru Clubul de noapte

Toată atmosfera în cluburile de noapte o crează oamenii în sine. Pentru unii, fiind în o companie mare și distrându-se e una din cele mai mari plăceri care nu pot fi obținute în caz că sunt puțini oameni.

De aceea, pentru proprietarii cluburilor de noapte, numărul de oameni care vizitează clubul, este mult mai important și prețios decât profitul în sine.

Dar care e cea mai rapidă și sigură modalitate de a anunța în același timp un număr mare de oameni? Desigur e Bulk SMS!

Prin SMS, puteți să vă anunțați vizitatorii cât mai curând posibil despre petreceri tematice, spectacole de grupuri muzicale sau tombole.

Deasemenea puteți bucura vizitatorii permanenți a clubului oferind lor niște condiții exclusive, de exemplu intrare gratuită sau băutură gratuită.

Avantajele serviciului Bulk SMS pentru cluburile de noapte:

  • Atragerea noilor clienți cu ajutorul Bulk SMS.
  • Trimiteri de mesaje în zilele de sărbători, anunțuri de spectacole, vedete, organizarea petrecelor tematice.
  • Un serviciu de noutăți pentru clienții permanenți, rezervarea locurilor, reducerilor, etc.
  • Mesaje informative pentru întreprinderi mari și diverse instituții cu o echipă numeroasă de angajați sau clienți.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

În această sâmbătă!

Exclusiv în clubul nostru, pentru voi va cânta DJ Bree.

Vizitatorii în haine albe vor avea parte de o reducere de tocmai 40%.

FacesClub
PS
Este timpul să ne luăm la revedere de la plictiseală - bine ați venit la petrecerea cu spumă de la FacesClub. În fiecare vineri de la 22.00 până în zori, vă așteptăm!
FacesClub
Soho
PS
Băuturi gratuite pentru prieteni! Arătați cardul clubului barmanului și primiți gratuit o băutură la alegere! Promoția este valabilă de marți până joi numai pentru deținătorii de carduri de club.
Soho
Goa Lounge
PS
Buna! Mâine, pe 27.10, clubul nostru va fi închis pentru vizită, dar pe 28 octombrie vă așteptăm la petrecerea Latino! Admitere libera!
Goa Lounge

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"