Sala de forță

Bulk SMS pentru sala de forță

S-ar părea că sala de sport are totul pentru a fi una dintre cele mai bune și mai căutate! Echipament de fitness excelent, vestiare confortabile, antrenori profesioniști și promoții interesante. Dar nu mai există clienți.

În așa situație problema poate că pur și simplu nu e recunoscută sala dvs. Pentru a rezolva această situație, dvs. vă puteți folosi de un număr mare de billboard-uri, care vor striga tuturor oamenilor care vor trece pe lângă el despre faptul că dvs. sunteți cei mai buni, dar mult mai interesant ar fi să invitați fiecare client personal.

Cum e posibil de făcut asta? Folosind serviciile Bulk SMS. Primind mesaj pe telefonul personal, nimeni nu va putea pur și simplu ignora mesajul. Dar dacă va mai avea o ofertă foarte bună atunci sigur veți cuceri atenția clientului.

Ce avantaje oferă Bulk SMS pentru sala de forță:

  • Clienții dvs. întotdeauna vor ști despre modificările din grafic a salei de forță.
  • Veți putea foarte rapid să aduceți la cunoștință pe client despre reducerile actuale a salei.
  • Cu ajutorul Bulk SMS, despre voi vor ști tot mai mulți potențiali vizitatori.
  • Veți putea avea grijă despre sănătatea clientului dvs. prin intermediul mementourilor permanente care vor aminti clientului ca e timpul pentru antrenament.
  • Posibilitatea de a trimite mesaje SMS către anumite regiuni concrete. (pentru o rețea de săli)
  • Cu ajutorul mesajelor personalizate, veți crea niște relații strânse cu client.
  • Putem atașa gateway-ul nostru la orice site sau 1C sau Bitrix CRM sau oricare altul.
  • Bulk SMS se realizează automat.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

S-a deschis o nouă sală de antrenament în centrul orașului!

Primii 100 de vizitatori primesc reducere de 50% pe abonamentul anual!

Vă așteptăm în fiecare sâmbătă la ora 10.00.

Aqua Life
PS
Buna! 2.05 sunt planificate lucrări de întreținere programate pentru piscina mare. Piscinele mici și pentru copii rămân disponibile. Multumesc pentru intelegere!
Aqua Life
Forttta
PS
Gata cu scuzele - reducere de 50% la abonamentele anuale! Promoția este valabilă până la 7.03
Forttta

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"