Bulk SMS pentru Cinema

Pentru cinema nu e nimic mai important decât să vadă sala plină de vizualizatori fericiți. Dar cum e posibil de evidențiat ca oamenii să aleagă anume cinema-ul dvs.? Pentru că mai toate cinema-urile în mare parte sunt asemănătoare, și e nevoie de folosit diferite strategii pentru a atrage vizitatorii.

Primul lucru ce va afecta pozitiv popularitatea cinema-ului dvs. va fi informația în masă despre lansarea unui nou film în premieră prin serviciul Bulk SMS, deoarece cât mai mulți oameni vor ști, atât de mulți oameni vor veni în sala dvs.

Atât spectatorii obișnuiți, cât și cei noi sunt atrași de promoții și noutăți interesante și pentru a afla ce anume îi place publicului dvs., puteți folosi un sondaj SMS.

Ce posibilități oferă Bulk SMS:

  • Atragerea noilor vizitatori, deoarece noi avem o bază mare de date de contact.
  • Bulk SMS cu oferte exclusive și reduceri.
  • Memento despre începerea filmului.
  • Sincronizarea sistemei alegerii și a achitării biletului prin intermediul notificării SMS.
  • O anchetă SMS pentru obținerea unui feedback.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Azi pe data de 06.06.2020, la 18.00.

În cinema-ul «Molodosti», va avea loc o premieră exclusivă a filmului «Удача».

Cei care vor prezenta codul din mesaj, vor avea reducere de 10% la tot asortimentul de popcorn.

KinoLenta
PS
Ne gândim la confortul dvs.: acum puteți plăti bilete online! Pentru deținătorii Mastercard - o reducere specială de 10%!
KinoLenta
KinoPub
PS
O noutate în oraș - în loc de fotolii plictisitoare, am adus SOFAS! Acum, vizionarea unui film nu este doar interesantă, ci și comodă În cinstea acestui eveniment istoric, 20% reducere la tot!
KinoPub

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"