Pizzerie sau Sushi bar

Bulk SMS pentru Pizzerie sau Sushi bar

Numai de care reduceri nu au fost în rețelele de pizzerii sau sushi bar. Aici nu e nimic de uimit, deoarece concurența în această sferă este una dintre cele mai mari. Și pentru a te ține mereu în topul localurilor iubite de clienți veșnicul generator de idei trebuie să lucreze la absolut.

Pentru domeniul de alimentare Bulk SMS e ceva necesar. E cea mai rapidă modalitate de zis la oameni de ce anume localul dvs. este cel mai gustos și unic.

Important mai este și faptul ca 50% din clienții localului preferă să facă comenzi la domiciliu, dintre acești clienți în mare parte sunt studenți și specialiști tineri, care muncesc mult și nu au nici puterea nici dorința de a merge în un anumit local. Pentru ei varianta ideală este posibilitatea de a comanda ceva prin intermediul mesajelor SMS, necontactând cu managerul.

Unele din cele mai importante avantaje a serviciului Bulk SMS sunt: 

  • Atracția noilor clienți.
  • Sincronizarea sistemului de alegeri a plății și livrarea comenzilor prin Bulk SMS.
  • Personalizarea mesajelor: Felicitări de ziua de naștere sau în ocazia altor sărbători.
  • Trimiterea informației despre noile reduceri, oferte speciale și asortimentului nou în meniu.
  • Informarea clienților despre deschiderea noilor locații sau despre modificările în procesul de lucru.
  • Trimiterea mesajelor personalizate. De exemplu, o reducere la ziua de naștere.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Reducere cu ocazia zilei studenților!

2 pizze la preț de una!

Grăbiți-vă să comandați!

SushiSun
TT
Special pentru Ziua Îndrăgostiților! -14% reducere la toate seturile de livrare!
SushiSun
Pizza de Parma
TT
Buna! Vă invităm la un master class despre gătit pizza italiană de la bucătarul nostru! Vă așteptăm pe 19 iunie la ora 18:00, fiecare invitat are cadou un șorț!
Pizza de Parma
Пицца и суши
TT
Mâncărurile tale preferate sunt și mai accesibile! Acum livrarea este gratuită, indiferent de timp, lucrăm pentru dvs. 24/24!
Pizza și sushi
StarSushi
TT
Buna! Comanda dvs. nr. 1345 a fost acceptată. Timp estimat de așteptare - 1.20-1.30 ore.
StarSushi

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"