Servicii auto

Bulk SMS pentru Servicii Auto

Ar părea că centrul dvs. de servicii auto are totul, pentru a fi unul din cele mai căutate și populare. Angajatori profesioniști, cel mai bun utilaj, regulat organizați diferite reduceri și zilnic lucrați pentru îmbunătățirea afacerii dvs. Dar numărul de clienți nu crește și dvs. începeți să cedați.

Nu vă descurajați, probabil, toată problema dvs. e în faptul că despre dvs. nu știe un număr mare de oameni, dar asta e ușor de rezolvat.

Cum e posibil de făcut asta? Folosind Bulk SMS. Atunci când o persoană primește mesaj e imposibil ca acest mesaj să fie ignorat, dar dacă în mesaj va fi și o ofertă foarte bună, această persoană sigur va ajunge un client potențial.

Posibilitățile Bulk SMS pentru serviciu auto:

  • Atragerea noilor clienți, folosind baza noastră de contacte.
  • O comunicare regulată cu client, aceasta fiind o metodă de creșterii a încrederii.
  • O metodă rapidă de informare a unei auditorii despre serviciile dvs.
  • Informarea clienților despre serviciile noi adăugate.
  • Notificarea clientului despre finalizarea muncii.
  • Notificarea clientului despre problemele suplimentare detectate.
  • Informarea clientului despre necesitatea întreținerii.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Tuturor clienților care folosesc serviciile noastre,

în perioada 06.08.2020 – 16.08.2020,

noi vă dăruim o diagnostică a motorului pe gratis.

MotoService
TT
Buna! Prezentăm diagnosticarea gratuită clienților noștri! Pentru detalii despre acțiune, adresați-vă administratorului.
MotoService
Lexux Center
TT
Bună ziua Kirill! Am finalizat diagnosticarea motorului și am găsit mai multe probleme. Puteți merge cu mașina până la centrul de service, maestrul vă așteaptă.
Lexux Center
Zimaletto
TT
În perioada 26-30.04 există o reducere specială de 25% pentru prevenirea aparatelor de aer condiționat auto. Număr limitat de locuri.
Zimaletto

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"