Cursuri de limbă

Bulk SMS pentru cursuri de limbă

Sunteți deținătorul a unei școlii proprii de limbi? Atunci, sunteți familirizați cu dificultățile reclamei și serviciilor de marketing.

Oamenii moderni tind spre studierea limbilor străine, deoarece asta oferă o cantitate mare de posibilități, o perspectivă largă, capacitatea de a comunica cu oameni interesanți și, în cele din urmă, cunoașterea limbilor este foarte la modă.

În timpurile de acum de găsit elevi noi e foarte dificil, deoarece pe piața contemporană este un număr mare de școli de limbi, fiecare din ele având un anumit avantaj și clientului câteodată e foarte dificil de realizat o alegere.

Efectiv, în rezolvarea problemii căutării a elevilor noi, vă va ajuta instrumentele de marketing, precum Bulk SMS.

Ce posibilități are Bulk SMS: 

  • Noi putem atașa gateway-ul nostru pe oricare tip de site, 1C, Bitrix, Bitrix CRM sau altele.
  • Bulk SMS se realizează automat.
  • Este o modalitate comodă de comunicare online cu elevii dvs.
  • Anunță despre modificările în graficulul de muncă a școlii.
  • Atragerea elevilor noi folosind baza noastră de date.
  • Puteți informa elevii despre petrecerea testelor de verificare.
  • Informează despre clasele noi.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Noi vă invităm pe dvs. pe date de 10 mai la o oră deschisă de studierea a argoului american

conform metodologiei autorului

În ziua această aveți posibilitatea de înregistrarea la un anumit curs cu o reducere de 20%.

Coursiera
PS
Reduceri până la 1 septembrie! Grăbește-te să te înscrii la un curs de engleză pentru începători cu o reducere de 25%!
Coursiera
ItalClub
PS
Ciao amico! Sperăm să vă amintiți că vineri la 13:00 avem un test? Materialele de pregătire v-au fost trimise deja prin e-mail!
ItalClub
Riviera Language Center
PS
Buna! Ți-a fost dor de ultimul curs de franceză? Vă invităm să îl completați cu un grup paralel, lecția va avea loc pe 27.10 la 18:30. Să aveți o zi bună!
Riviera Language Center

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"