Livrare la domiciliu

Bulk SMS pentru livrare la domiciliu

Aveți legături cu domeniul de livrare prin curier? Atunci trebuie neapărat să știți cât de important e de atras clienți în condițiile concurenței contemporane?

Acum sunt o mare cantintate de companii responsabil de livrări prin curieri, și daca afacerea dvs. se dezvoltă nu așa de pronunțător după cum ați planificat, asta nu înseamnă că dvs. ați ales calea greșită.

Afacerile de succes se luptă pentru fiecare client, dar prin intermediul Bulk SMS asta nu e greu să-i faci pe cei mai recunoscuți în afacerea lor.

Putem atașa gateway-ul nostru la orice site sau 1C, sau Bitrix CRM sau oricare altul și să trimitem mesaje automat.

Posibilitățile Bulk SMS pentru afacerea dvs.:

  • O informare rapidă despre starea comenzii: despre expedierea și livrarea coletului.
  • Atragerea noilor lucrători tineri prin folosirea bazei de date mobile.
  • Un feedback calitativ din partea clienților.
  • Posibilitatea de a comunica cu clientul respectiv și cu curierul.
  • Informarea despre durata livrării și a modificărilor din graficul zilnic.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Dvs. nu ați văzut așa viteză!

Curierii noștri livrează comanda dvs. până în pragul ușei în decurs de 40 de minute în orice regiune a orașului Chișinău!

CourierRapid
PS
Nu mai pierde timpul în vanitate! Curierii noștri vor livra totul instantaneu! Toate reducerile din septembrie -20% la livrarea prin curier în oraș!
CourierRapid
LivramTot
PS
Expedierea dvs. nr. 12078 a fost livrată către Zhukovskiy 38, timpul de livrare este 14:58. Vă mulțumim că utilizați serviciile noastre!
LivramTot

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"