Sanatoriu sau Bază de odihnă

Bulk SMS pentru Sanatoriu sau Bază de Odihnă

Majoritatea sanatoriilor și centrelor de recreere au un caracter sezonier al muncii și cerere intermitentă din partea clienților, dintre care mulți sunt și vizitatori din țările vecine. Cum să fim la contact cu ei permanent, în orice timp a anului, ca ei să nu uite de noi? În lume e foarte multă concurență deaceea e foarte greu să te ții pe val.

În rezolvarea acestei situații, singura soluție este Bulk SMS, care va aminti clienților despre faptul că pe ei îi iubesc în sanatoriu dvs.

Dacă aveți o nouă opțiune, clientul ar trebui să afle despre aceasta cât mai curând posibil și poate că acesta va deveni criteriul decisiv pentru alegerea sa.

Cu ajutorul Bulk SMS dvs. obțineți:

  • Campanie de publicitate în masă, datorită căreia veți păstra clienții obișnuiți și veți atrage alții noi.
  • Înștiințarea clienților despre noutățile dvs.
  • Crearea unei relații de prietenie strânsă, care se formează prin comunicarea regulată.
  • Feedback din partea clienților.
  • Putem atașa gateway-ul nostru la orice site sau 1C sau Bitrix CRM sau oricare altul.
  • Bulk SMS se efectuează automat.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Suntem bucuroși să vă anunțăm că în sanatoriul nostru „Berezka” s-a deschis un complex modern de SPA!

Doar în perioada 15-20 iulie, la prezentarea SMS-ului, o reducere de 20% la masaj.

Vă așteptăm!

Sanatoriul Prut
PS
În perioada 15-25 iunie pentru oaspeții noștri dragi există o reducere specială de 25%! Grăbește-te să-ți îmbunătățești trupul și sufletul în sanatoriul nostru!
Санаторий Прут

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"