Școala auto

Bulk SMS pentru Școala auto

Sunteți legați cu școala auto? Atunci știți cât de dificil e de atras elevi noi în condițiile concurenței moderne.

În special pentru școlile auto, care acum sunt foarte multe, deoarece în lumea moderna e incomod fără abilitatea de a conduce și fără permisul de conducere.

Școlile de succes se luptă pentru fiecare client, dar cu ajutorul Bulk SMS, asta nu e atât de greu.

Putem atașa gateway-ul nostru la orice site sau 1C, sau Bitrix CRM sau oricare altul și să realizăm un automat

Posibilitățile Bulk SMS pentru școala dvs.:

  • Crearea unui status cunoscut.
  • Informare rapidă despre modificarea graficului de lucru a școlii.
  • Atragerea elevilor noi în folosirea bazei noastre de contact.
  • Formarea bazei de clienți.
  • Informarea despre reduceri și deschiderea a noilor clase.
  • Un feedback calitativ din partea elevilor.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

În școala auto „Drive” s-a deschis o nouă clasă pentru lecțiile de condus în condiții extremale.

Așteptăm toți doritorii la o oră de probă gratisă pe data de 5 iunie!

AutoDrive
PS
Artem, salut! Vă invităm la o lecție deschisă despre conducerea de urgență! Numărul de locuri este limitat, consultați instructorul de pregătire practică pentru detalii.
AutoDrive
AClass
PS
Vladimir, ne grăbim să te felicităm pentru promovarea cu succes a examenelor și obținerea permisului de conducere! În această onoare vă oferim o reducere de 20% la cursul de conducere extremă! Puteți profita de reducere pe tot parcursul anului!
AClass

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"