Transportul de pasageri

Bulk SMS pentru Transportul de pasageri

Zilnic, la serviciile de transportarea pasagerilor apelează mii de oameni. În acest domeniu sunt incluse toate tipruile de transport. Dar lucrul transportului depinde de multe circumstanțe care nu sunt sub puterea organizației. De aceea câteodată se petrec modificări în lucru, despre care e mai bine de avertizat pe client cât de repede posibil. Sinceritatea este cheia de succes a astfel de companii.

Dacă doriți să aveți grijă de clienții dvs., respectați timpul lor și doriți să colaborați cu ei, aveți nevoie să fiți la legătură cu ei permanent.

Deasemenea, cu ajutorul serviciului Bulk SMS, puteți aminti clienților despre regulile de bază a companiei noastre. Probabil, un memento despre verificarea prezenței pașaportului va salva călătoria cuiva.

Avantajele care le oferă Bulk SMS:

  • Creșterea numărului de clienți. Dvs. puteți să vă folosiți de baza noastră de date de contact.
  • O informare rapidă a clientului despre schimbările în graficul de lucru: anulare sau reținerea transportului.
  • Anunțarea despre vremea de zbor și a vremei de aterizare.
  • Informarea despre reducerile noi.
  • Menținerea relațiilor bune cu ajutorul felicitărilor cu ocaziei zilei de naștere sau alte sărbători.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Azi, 20.12.2020, la ora 18:00,

Ruta Chișinău – Moscova se va porni de la Gara Centrală,

Cei care au cumpărat biletul sunt rugați la ora 17:45 să fie în fața rutei,

O călătorie frumoasă vă dorim!

Trăim și călătorim
PS
«Tura spre Iași pornește in 2 ore si 54 de minute.»
Trăim și călătorim
Bigcar.md
PS
«Vă ducem unde doriți fără nici o durere in spate»
Trăim și călătorim
HaHaTravel
PS
«Mâine, 20.12.20 la ora 13:55 facem pornirea spre DisneyLand»
HaHaTravel
EuroTur
PS
Mulțumiri. ce ne-au ales! Vă reamintim, contactele noastre pentru rezervarea unei călătorii dus-întors: Whatsapp - +37379550254
EuroTur
AziaTur
AT
Buna ziua. Vă mulțumim că ne-ați ales! Vă rugăm să evaluați serviciul nostru: www.sitename.com
AziaTur

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"