Centrul de servicii

Bulk SMS pentru Centrul de Servicii

Ar părea, centrul dvs. de serviciu are de toate, de a fi unul din cele mai bune și căutate! Meșteri profesioniști, cel mai bun inventar, regulat organizați concursuri, reduceri și în fiecare zi lucrați pentru îmbunătățirea serviciilor voastre. Dar numărul de clienți nu crește, și dvs. cedați.

Nu vă descurajați, posibil toată problema dvs. este în faptul că despre dvs. știu un mic număr de oameni, asta e ușor de rezolvat.

Cum e posibil asta de făcut? Folosindu-vă de serviciile Bulk SMS. Obținând mesaj pe telefonul dvs., nimeni nu-l va putea ignora, dar dacă în mesaj mai este și o ofertă foarte bună, acest mesaj sigur va cuceri atenția clientului potențial.

Posibilitățile marketing-ului SMS pentru un centru de servicii:

  • Comunicarea regulată cu client crește încrederea acestuia în serviciile dvs.
  • O metodă rapidă de informare a unei întregi auditorii despre serviciile și ofertele dvs.
  • Informarea clienților despre noile servicii.
  • Înștiințarea clientului despre cum merge procesul produsului său.
  • Alertarea clientului cu privire la problemele detectate suplimentare.

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Doar în iulie,

Diagnostica gadget-urilor voastre, laptopuri, telefoane și tablete

la reducere de 70%.

MobileMaster
PS
Salut Mark! Potrivit rezultatelor examinării, costul reparării unui telefon Samsung Galaxy S9 va fi de 2000 de lei, intervalul de timp aproximativ fiind în termen de 10 zile. Vă rugăm să ne contactați pentru a discuta detaliile!
MobileMaster
Notebook Service
PS
Doar aici! Tot august - reducere la curățarea și diagnosticarea laptopurilor de orice marcă!
Notebook Service

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"