Agenția de turism

Bulk SMS pentru Agenția de turism

Caracteristica afacerii turistice se include în aceea, că clientul se folosește de serviciile oferite nu așa frecvent cum ar dori agenția de turism și clientul.

Pentru asta sunt multe pricini, una din ele fiind regimul medium de muncă, care permite omului să se bucure de aceste servicii de maxim de 2 ori pe an.

A doua cauză este lipsa conștientizării de către client a ofertelor noi și atractive. Agenția de turism nu e acel loc unde clientul intră doar pentru a se interesa dacă a apărut vreo ofertă nouă pentru călătorii.

Deaceea serviciile Bulk SMS au ajuns un instrument foarte bun pentru a alerta și a crește interesul clienților existenți și potențiali pentru propunerile agenției de turism.

Bulk SMS poate rezolva simultan mai multe sarcini a unei agenții de turism:

  • Efectuați un mesaj de publicitate prin SMS, deoarece o nouă ofertă poate interesa un client care nici măcar nu a luat în calcul posibilitatea de a călători.
  • Să atragă clienți noi datorită bazei noastre de date de contact.
  • Informarea clienților despre noile reduceri, dacă va afla o ofertă bună de la voi, clientul cu siguranță va alege agenția dvs.!
  • Configurați trimiterea automată a notificărilor, care vă vor aminti în mod regulat oportunitățile de călătorie.
  • Felicitarea clienților cu anumite ocazii de sărbători. Asta va crește mult loialitatea clientului!

SMS în Moldova – SMS.MD!

SMS marketing – exemple de mesaje SMS:

Călătorii la oferte fierbinți!

În perioada 6 – 10 iunie.

Alege și rezervă chiar acum!

GrandTour2020
PS
Vom arăta lumii dintr-o perspectivă diferită - vom deschide noi direcții de călătorie cu o plecare de la Chișinău. Detalii sunt pe site-ul nostru.
GrandTour

Servicii SMS pentru afacerea Dvs.

Adăugați numere la SMS.MD , editați contactele și segmentați baza folosind grupuri. Folosiți numele, patronimicul și alți parametri ai contactului, astfel încât SMS-ul să îl fidelizeze pe client.

Bulk SMS service în Moldova.

152+

În total clienți
Bulk SMS service în Moldova.

5772+

În total campanii
Bulk SMS service în Moldova.

3878172+

În total numere de telefon
Bulk SMS service în Moldova.

9750332+

În total SMS trimise
Câte caractere sunt în textul SMS ?

Un SMS conține 160 de caractere latine sau 70 de caractere chirilice. Dacă un mesaj SMS depășește lungimea specificată, acesta este împărțit în părți (segmente), fiecare segment este trimis și plătit ca mesaj separat.

Puteți utiliza compania sau numele de marcă ca semnătură, cu o lungime de 3-11 caractere. Pentru aceasta, creați-vă propria semnătură în secțiunea „alias” a contului dvs. personal. Fiecare „Alias” este trimis spre moderare.

Verificați relevanța bazei de date cu numere. Utilizați interogări de verificare a numărului de telefon HLR pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Fiecare bază de date conține informații incorecte sub formă de numere de telefon invalide, contacte dublate. Utilizarea serviciului HLR vă ajută să înțelegeți dacă numerele din lista dvs. de contacte sunt valide, să determinați locația acestora (roaming) și să identificați operatorul de rețea mobilă. Serviciul vă permite să economisiți timp la curățarea manuală a bazei de date, precum și să reduceți costurile de expediere.

Determinați operatorul real de telefonie mobilă și reduceți costul trimiterii prin SMS. Îmbunătățiți eficiența livrării cu serviciul de plată MNP. MNP este cea mai puternică informație despre utilizarea telefoanelor cu un dispozitiv mobil. Acest lucru vă permite să gestionați eficient toate procesele de mesagerie. Serviciul de căutare MNP șterge baza de date, actualizează informațiile despre numărul de telefon. Este ideal pentru agregatori SMS, instituții bancare, de asigurări și financiare, IT și online.

E strict interzis de trimis cu conținut care: — solicită violență sau amenințări; — crează o agitație politică; — solicită adunări in număr mare de oameni; — are cuvinte necenzurate; — are text care ar putea fi considerat fraudulos; — are linkuri la site-uri cu conținut "pentru adulți"; — reclamă servicii "pentru adulți"; — are oferte cu trimiterea de sms la un număr scurt; — sunt trimise din adresa operatorilor naționali. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Cerințe privind conținutul mesajelor SMS” din secțiunea „Documente” https://sms.md/about-us/documents/

Bulk SMS service în Moldova.

Ce aștepți?

Descoperiți un nivel cu totul nou de marketing. Utilizați soluții SMS complete pentru o interacțiune eficientă cu clienții
Bulk SMS service în Moldova.

Abonați-vă la știrile, actualizările sau materialele noastre utile

Introduceți email-ul dumnevoastră și apăsați butonul "Abonați-vă"